15 автобуса допълнително ще има от Централна автогара-София за пътуванията по коледните

...
15 автобуса допълнително ще има от Централна автогара-София за пътуванията по коледните
Коментари Харесай

Билети за празниците ще има за всички - пускат допълнителни автобуси от София |

15 рейса допълнително ще има от Централна автогара-София за пътуванията по коледните празници. Те са основно в по-натоварените посоки - в посока Варна, Сливен, Бургас, Пловдив, Пампорово, Благоевград и Гоце Делчев. Това сподели шефът на Централната автогара в София Иван Мирославов за „ Денят стартира “.

„ Търсене има и поради това чакаме превозвачите да обезпечат още изключителни рейсове. Пътуващите да не се тормозят, ще има билети и места за всички “, сподели пред Българска национална телевизия шефът на автогарата Иван Мирославов.

Интересът за пътешестване спрямо предходната година по това време е по-малък, тъй като пандемичните ограничения оказват въздействие, уточни той.

„ Мерките се съблюдават. На всички входове имаме уреди за стерилизация. Фирмата, с която работим по ограниченията за сигурност, се движат сред хората и когато някой не носи маска, го предизвестяват да съблюдава ограниченията. Хората се преценяват “, разясни Мирославов.

Според него отговорността за носенето на маски в рейса и слагането на колан обаче е на пасажерите.

„ Шофьорите доколкото имат опция управляват и предизвестяват всеки за тези ограничения, само че по време на път, в случай че някой си смъкна колана, водачът няма какво да направи, тъй като е ангажиран с шофирането “, заяви още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР